למה בשנים האחרונות אנחנו מוצפים במידע של הקשר המיוחד בין בריאות וספורט? מומחים רבים מופיעים בטלוויזיה שלנו, ממש בסלון ומציפים אותנו במידע בריאותי, אבל איך ניתן לדעת מה נכון ומה לא נכון? איך אנחנו, הגולשים הממוצעים ברשת יודעים בוודאות שד"ר מילשובסקי הוא לא בעצם מתחזה?
להלן כמה טיפים:
ראשית כדאי מאוד לחפש את צמד המילים מי אנחנו או על המקום. כנסו ותקראו מי מייעץ לכם, אתר שמכבד את עצמו יציג בפניכם את קורות החיים של כל אחד ואחד מכותביו. יש הרבה שיטות לבדוק את האמיתות והטובה ביותר, ניחשתם נכון, היא גוגל, חפשו את אותו המומחה ברשת.
בדרך כלל אתר חדשות טוב מחזיק כמה פורטלים של בריאות, חינוך, ספורט ואחרים. כנסו לאתרים אלו ראשית במקום לאתר של הרופא הממוצע.
חשוב לבדוק האם יש טלפון למקום במיוחד אם מדובר באתר שמציע שירותי בריאות או מכשור כזה או אחר, במידה ואתם רוצים לרכוש משהו בדקו תו תקן, תתקשרו ותשאלו.
אם אין דרך יצירת קשר באתר מלבד מייל קטן ומסכן פשוט אל תקנו. לא חסרים סיפורים על נוכלים כאלה ואחרים שרימו והונו את הלקוחות האומללים. חפשו תמיד טלפון ואל תתביישו להתקשר.
חפשו תמיד את הטוב ביותר, אם אתם רואים אתר שחלק גדול מהצוות שלו הם רופאים מומחים שניהלו מחלקות גדולות בבתי חולים בארץ סביר להניח שהמידע אמין והכותב אחראי.
אל תתפתו למחירי תרופות ללא מרשם בזול, מדי יום מסתובבים בשוק עשרות אלפי כדורים מזויפים, המחיר הזול בשום אופן ולעולם לא יהיה שווה את הבריאות שלכם.